Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 17.755.576,- Ft  
Kedvezményezett neve és elérhetősége: RWT Kft. 2800-Tatabánya, Fő tér 20. Tel./Fax: 34/312-789

Üdvözöljük a honlapunkon!

Fő célunk

Fő célunk a kivitelezési tevékenységünk vevők által megkívánt igényeinek egyenletes, jó minőségű kielégítése hosszú távon.

Tovább

Célunk

Célunk, hogy megrendelőink kivétel nélkül elégedettek legyenek kivitelezési munkáink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások műszaki, időbeli és minőségi jellemzőivel.

Tovább

Igények

A változó igények szoros követése érdekében a társaság vezetése minden meglevő és potenciális üzleti partnerével személyes és folyamatos kapcsolatot tart fenn.

Tovább

Referencia gyártmányok

AZ RWT KFT. VEZETÉSE

elkötelezte magát a mélyépítési tevékenység kiváló minőségének megőrzése és folyamatos javítása mellett, s a fenti célok megvalósítása érdekében minden dolgozónktól elvárjuk, hogy tudása legjavát adja, bármely munkaterületen is dolgozik.

Beszerzés politika

A beszerzési politikánkat a jó minőségű anyagok biztosítása határozza meg. Elsődleges szempont, hogy a beszállítótól csak a mindenkori vállalkozói szerződések előírásainak megfelelő minőségű és minősített terméket építjük be. Beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal kiszámítható és stabil együttműködésre törekszünk. Megrendelőink számára biztosítjuk az előírt határidő betartását és a tartós együttműködést feltételező árpolitikát.

Tovább