MINŐSÉGPOLITIKA

Cégünk minőségpolitikai célkitűzéseit az alábbiakban határozza meg:

Fő célunk a kivitelezési tevékenységünk vevők által megkívánt igényeinek egyenletes, jó minőségű kielégítése hosszú távon.
Célunk, hogy megrendelőink kivétel nélkül elégedettek legyenek kivitelezési munkáink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások műszaki, időbeli és minőségi jellemzőivel.
A változó igények szoros követése érdekében a társaság vezetése minden meglevő és potenciális üzleti partnerével személyes és folyamatos kapcsolatot tart fenn.

A beszerzési politikánkat a jó minőségű anyagok biztosítása határozza meg. Elsődleges szempont, hogy a beszállítótól csak a mindenkori vállalkozói szerződések előírásainak megfelelő minőségű és minősített terméket építjük be.
Beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal kiszámítható és stabil együttműködésre törekszünk.
Megrendelőink számára biztosítjuk az előírt határidő betartását és a tartós együttműködést feltételező árpolitikát.


Minden partnerünkkel kölcsönös elégedettségen nyugvó, hosszú távú, korrekt üzleti és szakmai kapcsolatot igyekszünk kialakítani. Mindezzel összefüggésben folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük a társaság eszközállományát és gondoskodunk munkatársaink rendszeres képzéséről.

Az RWT Kft. vezetése elkötelezte magát a mélyépítési tevékenység kiváló minőségének megőrzése és folyamatos javítása mellett, s a fenti célok megvalósítása érdekében minden dolgozónktól elvárjuk, hogy tudása legjavát adja, bármely munkaterületen is dolgozik.

Kelt: Tatabánya, 2001. Január

A sikeres együttműködés reményében