Rólunk

Vállalkozás neve:

Real - Water Team
Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített név: RWT. Kft.) Alapítva: 1998.szeptember

Információk

Tulajdonosok:

elkötelezte magát a mélyépítési tevékenység kiváló minőségének megőrzése és folyamatos javítása mellett, s a fenti célok megvalósítása érdekében minden dolgozónktól elvárjuk, hogy tudása legjavát adja, bármely munkaterületen is dolgozik.

Vállalkozás alaptevékenysége:

  • Folyadék szállítására szolgáló létesítmény kivitelezése (mélyépítés)
  • Szennyvíz-, csapadékvíz átemelő aknák komplett kivitelezése
  • Szennyvíz- és ivóvíz építészeti és gépészeti rekonstrukciós munkák
  • Rozsdamentes és saválló gépészeti gyártások és szerelések
  • Ivóvíz medencék, nyomásfokozó gépházak komplett kivitelezése
  • ÜPE fedlapok, ÜPE és PE belső bélelések, bevonatok gyártása kivitelezése,
  • Műszaki tervezés és szaktanácsadás,
  • Szivattyúkereskedelmi tevékenység (WILO & EMU, FLYGT, ABS, GRUNDFOS...stb.)

Tulajdonosok

Cég információk

Vállalkozás székhelye:
2800 Tatabánya, Fő tér 20. (Tel./Fax.: +36-34-312-789)

Telephelyeink:
8100 Várpalota, Fehérvári út 28. (saját tulajdon)
Várpalotai Ipari Park (Inota) belterület hrsz.:4156/15 összközműves ipari telek 9353m2
8100 Várpalota, Péti u. 73. (bérlemény) - fióktelep
2800 Tatabánya, Fatelepi út 2. (bérlemény) – gépészeti gyártási, előkészítési munkák

A kapacitások, termék/szolgáltatás minősége

A cégünk tevékenységét országos szinten végzi, de 2 évet külföldön is végeztünk kivitelezésekett. Az általunk kivitelezésre kerülő művek I. osztályú minőségűek, a magyarországi és nemzetközi szabványoknak megfelelően. A kivitelezéshez használt összes anyag és beépítésre kerülő berendezés ISO / KIR minősítéssel rendelkező beszállítótól és gyártótól származik.

Az alaptevékenység bemutatása:

Az EU-hoz való csatlakozás feltételeinek, az infrastrukturális fejlődésnek és a környezetvédelmi szabályzásoknak elengedhetetlen része a szennyvíz-csatornahálózatok, hulladéklerakó telepek, ipari parkok és lakóparkok építése, fejlesztése és korszerűsítése. Cégünk ezt figyelembe véve fő feladataként az államilag támogatott önkormányzati beruházások, a külföldi cégek beruházásaiból épülő ipari és kereskedelmi létesítmények, valamint a közüzemi ivóvíz- és csatornaüzemeltető cégek megrendeléseinek és pályázatainak elnyerése révén komplett átemelő telepek építését, gépészeti gyártmányok készítését, szerelését és rekonstrukciós munkák kivitelezését vállalja. Az építészeti és gépészeti kivitelezési munkák önerőből készülnek, villamos kivitelezés állandó megbízható magyar partnercégekkel és alvállalkozókkal történik.

A termék/szolgáltatás bemutatása:

A cégünk által készített átemelő aknák előregyártott vasbeton elemekből készülnek. A kivitelezést az úgynevezett kútsüllyesztéses technológiával készítjük az idevonatkozó MSZ 04 802/81 „A süllyesztéssel épülő műtárgyak építési, minőségi követelményeire az építésügyi ágazati szabvány” előírásai alapján. A gépészeti gyártást és szerelést bérelt telephelyen, lakatos műhelyben, saját kapacitásban állítjuk elő, és a helyszínen szereljük be. A beépítésre kerülő gépészeti egységeket és berendezéseket állandó, jó partnerkapcsolatban lévő beszállítóktól vásároljuk, a megrendelői igényeknek megfelelően. A villamos vezérlések, irányítástechnikai rendszerek gyártását, szerelését és kivitelezését társcéggel közösen végezzük.

A vállalkozás összehasonlítása hasonló tevékenységet folytató cégekkel:

A magyarországi piacon kb. 4-5 cég végez hasonló jellegű főtevékenységet, de a mennyiséget és a komplexitást figyelembe cégünk a legjobban felszerelt. Gépparkunkat, létszámunkat, referenciáinkat, mobilitásunkat és a partnereinket figyelembe véve bátran kijelenthetjük, hogy Magyarországon az elsők között van a cégünk az átemelő aknák kivitelezését tekintve.

A piaci helyzet (pozíció) bemutatása

A magyarországi piacon elfoglalt pozíciónk jelenleg biztató, de számos olyan cég van, aki önállóan próbálkozik az általunk végzett főtevékenység kivitelezésével. A jó minőségnek, a szakembereinknek és a mobilitásunknak köszönhetően piaci helyzetünk erősödött az elmúlt években. A referenciáink jelzik, hogy mind a magán, mind pedig az államilag finanszírozott munkákban is jelentős kivitelezést végeztünk. Pozíciónkat tovább erősíti, hogy gépparkunk folyamatosan gyarapszik és korszerűsödik, valamint pénzügyi kondícióink is erősödnek.